top of page

ALKOSD MEG A SAJÁT TÖRPÉDET

Kreatív pályázatot hirdetett a budapesti Lengyel Idegenforgalmi Szervezet, melyben a megalkotott saját wrocławi törpéddel utazást nyerhetsz!





A meseszép Wrocław utcáit aż utóbbi 20 évben ellepték a különböző, többek között fodrász, bankár, vegyész, fotós törpe figurák. A város lakói és a turisták olyannyira megkedvelték az első törpéket, hogy ma már évente több tucattal gyarapszik a szobrok száma - becslések szerint több mint 800 bújik meg szerte a városban.


Most itt a lehetőség, hogy megalkosd a saját wrocławi törpédet első nyerj! A szervezet által kiírt pályázatba 2024. október 31-ig lehet beküldeni a munkákat! Alkotásra fel!


JÁTÉKSZABÁLYZAT

Az „Alkosd meg a saját wrocławi törpédet és nyerj utazást!” játék kiírója a Lengyel Idegenforgalmi Szervezet budapesti irodája (Lengyel Idegenforgalmi Szervezet Magyarországi Kereskedelmi Képviseleti Irodája, 32232277-1-41, 1023 Budapest Árpád fejedelem útja 26-28.), innentől Szervező. A játékban bárki, kortól és nemtől függetlenül részt vehet - innentől Résztvevő – két, a 16 évet még be nem töltött és a 16 évet betöltött korcsoportban tagolva. A Résztvevő az alkotásának leadásával automatikusan elfogadja az eme szabályzatba foglaltakat, a nyertesek kiválasztásának módját, és vállalja, hogy az alkotása minden tekintetben a saját szellemi terméke! A játék időtartama 2024. június 7-október 31., mely idő alatt az alkotásokat digitálisan a budapest@pot.gov.pl e-mail címre, a nem digitálisakat pedig a 1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28. Óbuda Gate Irodaház, Regus, Lengyel Idegenforgalmi Szervezet címre lehet beküldeni – a Szervező nem vállal semmilyen felelősséget a pályázatokat beküldés során ért sérülésekért!


A nem digitálisan beadott alkotásnak bele kell férnie a 20×20×20 cm térfogatba! Alapanyaga szabadon választható, de nem lehet semmilyen, a környezetre vagy emberre káros, valamint a kialakítás során ügyelni kell arra, hogy ne legyen balesetveszélyes – például nem tartalmazhat éles- vagy szúrótárgyakat, illetve formákat! Az ilyen formátumban beadott alkotáshoz mellékelni kell nyomtatott formátumban az alkotás szerzőjének nevét, életkorát, e-mail címet, valamint az alkotás elnevezését is. A digitális formában (e-mailben vagy nagy fájlküldő oldalon keresztül) beküldött pályázat esetében az elvárt formátum a minimum 3500×2500 pixel felbontású, RGB színezésű, JPG/JPEG kép, vagy a full HD felbontású MP4/AVI formátumú videó. Az e-mailnek az alkotás mellett tartalmaznia kell az alkotás szerzőjének nevét, életkorát, valamint az alkotás elnevezését is.


Az alkotás nem tartalmazhat sem obszcén, sem vallási- illetve politikai nézeteket sértő elemeket, valamint semmilyen kereskedelmi márkanevet, és a reklámtevékenyégre vonatkozó hatályos jogszabályokban a reklámtilalmakról és reklámkorlátozásokról szóló általános és speciális jogi szabályozásnak megfelelőnek kell lennie. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a játékszabályzatba foglaltaknak nem megfelelő alkotást a Résztvevő értesítése nélkül törölje a játékból – de utólagos kérésre a kizárás okáról tájékoztatást ad!


A beadott alkotások a játék lezárultával a Szervező tulajdonába kerülnek, és azokkal saját belátása szerint cselekedhet – Lengyelország és azon belül Wrocław népszerűsítése céljából nyilvánosan felhasználja, digitális formában bemutatja, illetve közösségi kommunikációiban szerepelteti, a grafikai megjelenítés mellett a Résztvevők nevével együtt.


A játék lezárultát követően, 2024. október 31. és november 20. között a beérkezett és a kiírásnak megfelelő, érvényes alkotásokat egy 5 tagú szakmai zsűri értékeli, majd kategóriánként 3-3 darab, a wrocławi törpék szellemiségének legmegfelelőbb és legjobb minőségű alkotást. A 16 évet még be nem töltött korosztály 1. díja az elkészült alkotásból készült egyedi plüss törpe, 2. díja egy wroclawi ajándékcsomag, a 3. díja pedig egy lengyel tematikájú puzzle. A 16 évet betöltött korosztály 1. díja egy 2 éjszakás szállás 2 főre Wrocławban (a nyeremény 2024. december 1. és 2025. december 31. között váltható be, mely tartalmazza a szállás és reggeli költségét, valamint 3 darab meglepetés belépőt, minden egyéb költség a nyertest terheli), 2. díja az elkészült alkotásból készült egyedi plüss törpe, a 3. díja pedig egy wroclawi ajándékcsomag. A nyeremények készpénzre nem válthatók, más termékekre nem cserélhetők, illetve átruházhatók. A nyeremények az eredmény kihirdetését követően 30 napon belül vehetőek át, ezt követően az át nem vett nyeremények elévülnek, új nyertes nem kerül kihirdetésre!


A Szervező a nyerteseket a Résztvevők által megadott e-mail címeken értesíti, valamint saját közösségi oldalain közzéteszi. A zsűri döntése ellen fellebbezésnek helye nincs. A zsűrit Ducki Krzysztof grafikusművész, Somogyi Ferenc szobrászművész, Alfred Wagner a Wroclawi Idegenforgalmi Szervezet igazgatója, Aleksandra Grela festőművész és Farkas Melinda a Lengyel Idegenforgalmi Szervezet budapesti irodájának igazgatója alkotja.

Ezen pályázat kiírása megtalálható a www.lengyelorszag.travel oldalon is.


A törpékről inspirálódhatsz a visitwroclaw.ez/baza-krasnali oldalon.

44 views

Comments


Ezeket a legfrisebb cikkeinket se hagyd ki:

bottom of page